12 C
Alicante
30.4 C
Málaga
20.3 C
Las Palmas de Gran Canaria

Svensk kvinne døde av drukning på Gran Canaria

Kvinnen ble funnet av Guardia Civil i “Taurito”, ikke langt fra Arguineguin syd på Gran Canaria. En bekjent av kvinnen skal ha tilkalt politiet etter å ha funnet henne uten tegn til liv ved svømmebassenget i ferieboligen formiddagen søndag 17. desember.

Politiet gikk raskt ut og etterlyste kvinnens ekspartner, en irsk statsborger i 50-årene. I følge avisen «La Provincia» skulle ha flyktet fra boligen. En rekke naboer skal ha sagt til politiet at de to kranglet svært høylytt dagen før kvinnen ble funnet død. Mannen ble raskt lokalistert og har nå blitt avhørt av Guardia Civil i Puerto Rico-Mogan. Han ble løslatt etter avhør og har nå status som vitne i saken.

I følge politiet var det ikke umiddelbare tegn til vold på kroppen. Dødsårsaken har blitt fastsatt som drukning Canariajournalen skriver at kvinnen ble funnet med hode og overkropp i vannet og underkroppen på kanten av bassenget. Etterforskernes hypotese skal være at hun kan ha falt og svimt av på bassengkanten for deretter å drukne.

Relaterte saker

- Advertisement -