Snø på Kanariøyene

Publisert

Det er ikke hvert år at innbyggere og turister på Kanariøyene får se snø. Men den siste uken har fjelltopper på både Gran Canaria og Tenerife vært dekket med et hvitt lag av nysnø. Hele ti centimeter skal ha lagt seg rundt toppen av den 3.718 meter høye vulkanen Teide på Tenerife. På Gran Canaria ble den 1.949 meter høye vulkanen Pico de las Nieves (snøtoppen) likeledes tildekket.

Det er ikke hvert år at innbyggere og turister på Kanariøyene får se snø. Men den siste uken har fjelltopper på både Gran Canaria og Tenerife vært dekket med et hvitt lag av nysnø. Hele ti centimeter skal ha lagt seg rundt toppen av den 3.718 meter høye vulkanen Teide på Tenerife. På Gran Canaria ble den 1.949 meter høye vulkanen Pico de las Nieves (snøtoppen) likeledes tildekket. Denne snøen forsvant imidlertid raskt, til stor skuffelse for nysgjerrige tilreisende. Det skal være mange år siden at Kanariøyene har opplevd snøfall av tilsvarende dimensjoner.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter