Mogán presenterer seg med bedre infrastruktur og festivaler

Publisert

Turistkommunen syd på Gran Canaria har presentert seg på den internasjonale turistmessen ITB i Berlin. Kommunens folk har her vist frem kommunens tilbud og nye prosjekter som den nye parken på over 10 mål som nå ferdigstilles ved Motor Grande. Den inkluderer en tursti, apparater for trim, lekestativer, hunde-område og mange steder man kan hvile i skyggen.

Strandområdet, Playa de Mogán, ble presentert med sin park hvor det er eget spiseområde, skatepark, områder man kan trene m.m.

Fiskehavnen Puerto de Mogán, er i seg selv en stor turistattraksjon, Gran Canarias eget «Lille Venezia» er blant Kanariøyenes mest besøkte.

Mogán presenterte også kommunens mer tradisjonelle side. Jordbruk og fiske har alltid vært viktige her. Det er tre festivaler dedikert tradisjonelle inntektskilder

Tropisk mango og avokado dyrkes i området. Det markeres i september under «Feria del Mango y el Aguacate de Verano» i Playa de Mogán. Avokado er viktig nok i området til at den har hatt sin egen festival i begynnelsen av Desember «Feria del Aguacate de invierno». Dette henger sammen med at forskjellige arter avokado høstes henholdsvis sensommers eller tidlig på vinteren.

I August markerer kan tunfiskens festival med «Feria del Atún de Mogán» i Puerto de Arguineguín.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter