Kanariøyene: Ber naboene om å hjelpe forlatte kjæledyr

Publisert

Rådhuset i San Bartolomé de Tirajana, hvor Maspalomas og Playa del Ingles ligger, oppfordrer innbyggerne om å holde utkikk etter hunder og katter som kan være forlatt. Sommeren er dessverre høysesong for fenomenet hvor folk reiser bort og slipper kjæledyret sitt “løs”.

Man henviser til websiden www.maspalomas.com hvor det er en link til en side hvor man kan komme i kontakt med dyrevern organisasjonen rådhuset samarbeider med “Red Canaria de Animales Sin Hogar”, altså Kanarisk nettverk for hjemløse dyr som er tilknyttet portalen Leales- organisasjonen hjelper dyr å komme tilbake til sine eiere, midlertidig og permanent “adopsjon” av kjæledyr. Ønsker du det et kjæledyr kan du søke på Leales.org

Slanger, skilpadder, kaniner og fugler er også blant de kjæledyr som kan havne på “frifot” på Kanariøyene. Rådhuset oppfordrer naboer og turister om å holde utkikke og eventuelt sende inn fotos av dyr man eventuelt kommer over.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter