Død fisk flyter i land i Playa del Ingles

Publisert

Badende på standen i Playa del Ingles varslet politiet etter at store mengder død fisk drev i land på stranden nære Punta de Maspalomas.

Politiet kunne telle over 60 døde fisker da de ankom stedet. Man mistenkte først at det kunne være snakk om forurensing i havet utenfor eller fisk rømt fra et oppdrettsanlegg.

Byråd ved rådhuset i San Bartolome de Tirajana sier det trolig er snakk om fisk lokale fiskere har kastet over bord. Han sier typen fisk det var snakk om er vanskelig å selge da den angivelig spiser døde i havet.

Mange typer matfisk og skalldyr er også åtseletere, inklusive makrell og krabber som er helt vanlig å spise i både Norge og Spania.

Norsk Helsebedrift søker helsesekretærer på hel-, og deltid!

Jobb fra hjemmekontor i Spania! Bor du i Alicante området, gjerne Torrevieja og ønsker å jobbe fra Spania fra hjemmekontor mot norske pasienter via nett på telefon og data, er...

Selge spaniaboligen din UTEN å reise til Spania?

Hele pakken hos LNDINBOLIG En del av våre kunder som vil selge boligen sin hverken kan eller ønsker å reise til Spania for å avvikle eierforholdet.Det kan være, tidsklemme, arveoppgjør,...

Relevante nyheter