Arguineguín får bedre bystrand

Publisert

Steinene som tar opp mye av plassen på Playa de Las Marañuelas skal bort. Slik blir det mer sandstrand til glede for de mange som bruker stranden ved havnen i Arguineguín.

Over årene har mye store steiner sklidd ut av muren som skiller stranden og promenaden. Mye masse har samlet seg mellom disse og det tar mye plass. Rådhuset vil også dekke nederste del av muren i sement for å forhindre søppel å bygge seg opp her. Det vil også gjøre det renere og færre dyr som rotter vil bruke muren som hjem.

Som del av prosjektet pusser man også opp noen av installasjonene på promenaden. Det blir nye benker, pergolas for skygge, bedre belysning og beplantede blomsterbed.

Prosjektet i Arguineguín har et budsjett på 107.000 Euro og er et spleiselag mellom rådhuset i Mogán, Kanariøyenes regionale myndigheter og EU.

Norsk Helsebedrift søker helsesekretærer på hel-, og deltid!

Jobb fra hjemmekontor i Spania! Bor du i Alicante området, gjerne Torrevieja og ønsker å jobbe fra Spania fra hjemmekontor mot norske pasienter via nett på telefon og data, er...

Selge spaniaboligen din UTEN å reise til Spania?

Hele pakken hos LNDINBOLIG En del av våre kunder som vil selge boligen sin hverken kan eller ønsker å reise til Spania for å avvikle eierforholdet.Det kan være, tidsklemme, arveoppgjør,...

Relevante nyheter