Tre generasjoner døde i blokkbrann

Publisert

En fem år gammel gutt, hans far og bestemor har omkommet og femten andre er skadet i en husbrann i La Vila Joiosa. Alarmen til CICU kom klokken 02.15 i morges i en bygning på Avenida Mariners 1.

Blant naboer gikk tankene raskt til storbrannen i Valencia hvor flammene raskt spredde seg over hele blokka med ti døde som resultat.

Tre familiemedlemmer har omkommet i den tragiske brannen: bestemor, far (30-35 år) og sønn/barnebarn. Sistnevnte, som var rundt fem år gammel, døde mens han klemte kjæledyret sitt, ifølge kilder.

Ifølge lederen for Consell, Carlos Mazón, som har rykket ut til åstedet sammen med andre myndigheter, skal årsaken til brannen ha vært “overbelastning av en stikkontakt i stuen”.

Det er en høyblokk med 24 etasjer, og brannen har rammet 11. etasje i tårn 3. Ifølge kilder i Guardia Civil ble rundt 120 personer evakuert. Ifølge brannvesenet ble andre stengt inne i hjemmene sine for å beskytte dem. Brannen har forårsaket “mye røyk og flammer”, noe som også har påvirket fellesområder i bygningen, som for eksempel trappeavsatsen.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter