Spanskkurs for utlendinger

Publisert

I Altea kan alle utlendinger ta spansk kurs på det lokale kulturhuset (Casa de Cultura). Nytt av året er at man nå underviser spansk på seks nivå for enda bedre kunne tilpasse undervisningen til den enkeltes spanskkunnskaper. I Altea undervises det nå i spansk for utlendinger hele året, også på sommeren. Man har også satt opp egne kurs for barn.

Kursene går på dagtid for å bedre tilpasse seg til studentenes daglig rytme, da flesteparten av de utlendingene som går på de kommunale spanskkursene er pensjonister.

Integrering
Filólogo Vicente Baidal underviser utlendingene ved kursene og forteller hvordan det er viktig at innholdet tilpasses kursdeltakerne: – Slik kommer vi nærmere utlendingene og oppnår en bedre integrasjon av dem.
For å melde seg på kursene, besøk rådhuset i Altea eller besøk Casa de Cultura i Calle de Pont de Montcau, 14 (i enden av hovedgaten “La Avenida”) eller ring på telefon 965 842 853.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter