Sommer-fyrverkeriet i Altea kanselleres

Publisert

I Altea har man besluttet at festivalen man normalt markerer i August, Castell de L’Olla, skal kanselleres. Selv om man regner med at Spania er i en mer «normal» tilstand i August måned blir festivaler kansellert på grunn av det store antallet mennesker den tiltrekker.

Fyrverkeriet i Altea samler normalt flere titusener som står tett i tett langs byens strender for å se på showet som skytes opp fra flåter ute i bukten.

yrverkeriet i Altea sendes i sin helhet opp fra flytebrygger plassert i havet foran den lille øya Illeta de l´Olla og er akkompagnert av levende musikk. Foruten å være én av årets store festdager for lokalbefolkningen har El Castell de l’Olla blitt et viktig kulturarrangement for turister og tilreisende som kommer til Altea for å være med på feiringen. Rundt 50.000 mennesker pleier hvert år å delta på arrangement som normalt går av stabelen andre lørdag i august.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter