Slutt på «søppel-diskriminering» i Albir

Publisert

Rådhuset i Alfaz del Pi har besluttet å øke søppel-avgiften for alle som eier bolig i Alfaz del Pi. Til nå har de som eier bolig i bydelen Albir betalt 24 Euro mer i søppel-avgift enn de i resten av Alfaz del Pi kommune.

Alle må betale mer i søppel-avgift i Alfaz del Pi

Kommunen hever de må betale mer for avfallet på anlegget i Campello hvor søpla fra Alfaz del Pi havner. Man ser ingen alternativ eller å la innbyggerne ta regningen for den økte kostnaden.

Samtidig sier kommunen de med økningen av avgiften vil slutte å ta ekstra betalt fra de som eier bolig i Albir. Frem til nå har eiere av boliger i Albir måtte betale en høyere avgift enn de som bor oppe i landsbyen i Alfaz del Pi. Det er primært utlendinger som bor i Albir mens de «lokale» i større grad bor oppe i Alfaz del Pi.

Søppelplass i Albir til tross for nabo-protester

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter