Søppelplass i Albir til tross for naboprotester

Publisert

Rådhuset i Alfaz del Pi åpner søppelplassen i Calle Tauro i Albir til tross for sinte naboer mener det er helt feil å plassere noe slikt midt i et boligfelt.

Rundt 200 naboer skrev under på en klage som ble levert rådhuset i Alfaz del Pi tidligere i år. Naboer sa den gangen til pressen at de hadde fått en skriftlig bekreftelse fra ordfører Vicente Arques om å legge søppelplassen et annet sted etter naboenes klager i januar. Men så snart lokalvalget var over var gravemaskinene tilbake på tomta i Calle Tauro 1.

Det kommunen anlegger er et såkalt «Grønt Punkt». Dette er mottaksanlegg for søppel av alle typer. Det vil bli satt ut containere her så innbyggere i Alfaz del Pi kan kaste fra seg alt fra elektrisk avfall, batterier, hageavfall, matolje, organisk avfall, tre og bygge-avfall (escombro).

Naboene er bekymret for luktplagen som kommer med det organiske avfallet i varmen. Byggeavfall støver mye og det vil trolig bli en plage for naboene når alt støv fra byggeavfallet førest rundt i nabolaget av vinden. I tillegg fører slike anlegg med seg mye trafikk, både av de som skal kaste avfall, samt lastebilene som vil komme her flere ganger i uke for å ta bort fulle containere og sette fra seg tomme containere.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter