Ny avkjøring til Albir er åpen for trafikk

Publisert

I Albir er den nye avkjøringen fra N332 nå satt i drift. Veibiten kobler rundkjøringen på N332 som ble åpnet i 2015 med «bakveien» som kobler Benidorm og Albir sammen.

Den nye avkjøringen er ment å avlaste trafikken som går gjennom veikrysset ved McDonald langs N332 og være raskere for som som kommer fra deler av Alfaz del Pi som L’Arabi og skal til Albir.

Kraftige forsinkelser i Alfaz del Pi

Gangbroen som Alfaz del Pi kommune lovet skulle stå klar for lenge siden forblir uten dato for igangsettelse. Broen er ment å knytte sammen Albir og Alfaz del Pi for gående og syklister.

Høsten 2018 signaliserte Alfaz del Pi kommune at den lenge omtalte nye gangbroen over N332 mellom Albir og Alfaz del Pi skulle igangsettes innen utgangen av 2018 og være klar etter to måneder, algså slutten av februar.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter