Nok en sykehjemsdirektør knyttet til svindel

Publisert

En tidligere direktør ved Trondheims kommunes sykehjem, Vistamar i Villajoyosa, skal ha brukt minst 100.000 av sykehjemmets penger på private kjøp.

Kommunerevisjonen har avdekket kjøp for minst 100.000 kroner som ikke kan dokumenteres skriver Adressavisen. Syhehjemsdirektøren skal ha brukt senterets kredittkort til kjøp av sigaretter, private taxiturer og restaurantbesøk.

Vistamar åpnet i 3. oktober 2009. Peder Morset Stiftelse eier bygget og sto for prosjekteringen. Ved ferdigstillelse ble det inngått en 20-års driftsavtale med Trondheim kommune. Sykehjemmet har et tyvetalls ansatte.

Sykehjemsdirektør brukte millioner på fest og prostituerte i Spania

basseng-parasoll-fundacion-betanien.jpgI 2013 innrømmet den norske presten Are Blomhoov å ha underslått 14, 6 millioner kroner fra Stiftelsen Betanien. Store deler av underslaget skal være knyttet til driften av Fundacion Betanien i Alfaz del Pi. Presten brukte millioner på fester og prostituerte. Han skal ha vært fast kunde blant de mange bordellene i Alfaz del Pi kommune.

Norske sykehjemssatsinger i Spania har vært preget av dårlig ledelse og penger som forsvinner. Bærum kommune betalte ut et millionbeløp knyttet til en konkurs av en av sine leverandører under byggingen av sitt sykehjem i Altea. Oslo kommune kastet bort over 30 millioner kroner på sitt feilslåtte prosjekt i samme kommune. Et utall norske kommuner var på 2000-tallet på “befaring” i Spania uten å få mye annet enn hyggelige minner fra spanske restauranter ut av turene.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter