Nå “stenger” lokal-sykehuset i Villajoyosa på grunn av Covid-tilfellene

Publisert

Lokalsykehuset i Villajoyosa har stoppet innleggelsene av vanlige pasienter. Antallet Covid-smittede i Marina Baxia regionen er nå svært høyt etter et utbrudd som begynte i Benidorm over en måned tilbake.

Nyheten kom samme dagen som helse-myndighetene i Valencia-regionen endelig ga sitt grønne lys for utvidelsen av det samme sykehuset. I løpet av de to neste årene blir sykehuset forstørret med et budsjett på i underkant av 60 millioner Euro.

Ti covid-smittede ligger nå på sykehusets intensiv-avdeling. Kapasiteten her er tolv senger. Alle som har hatt avtaler om ikke-livsviktige innleggelser på sykehuset har nå fått sine avtaler kansellert.

Antallet nye Covid-smittede øker fortsatt nord på Costa Blanca. Spesielt La Nucia utmerker seg med en dobling av antallet nye tilfeller på bare to uker.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter