Minst Corona-smitte av alle

Publisert

Kommunene som hører til lokalsykehuset i Villajoyosa har nå 36,39 smittede pr 100.000 innbyggere. Alfaz del Pi, Altea og Benidorm er blant kommunene som hører til den helse-regionen.

Regional spansk presse har lagt merke til de lave smittetallene for Marina Baixa regionen. Valencia-regionen har fra før av laveste smittetall for fastlandet i Spania.

Drar opp snittet for Spania

Marina Baixa har laveste smitte-tall for hele Valencia regionen hvor snittet er 132,68. Et tall som fra før av er det laveste på hele fastlandet i Spania. Bare Kanariøyene har lavere smittetall med 79,41.

Kommunene som hører til lokalsykehuset i Denia har enda lavere tall, 26,78 smittede pr 100.000 innbyggere.

Værstingene i Spania har lenge vært Navarra (1002.73) og Madrid (431,94). I Spanias enklave i Marokko, Melilla har 822,09 av 100.000 personer har testet positive for Corona-viruset siste 14 dagene.

Lengre syd i Valencia-provinsen er situasjonen den motsatte. I Elche, Elda og Orihuela har myndighetene måtte innføre strengere restriksjoner. Orihuela Costa er unntatt fra disse da smittesituasjonen i der er langt bedre der enn i sentrumsnære områder av kommunen.

Tallene i artikkelen kommer direkte fra det spanske helsedepartementet. Datasettet er oppdatert 20.oktober.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter