Minst Corona-smitte av alle

Publisert

Kommunene som hører til lokalsykehuset i Villajoyosa har nå 36,39 smittede pr 100.000 innbyggere. Alfaz del Pi, Altea og Benidorm er blant kommunene som hører til den helse-regionen.

Regional spansk presse har lagt merke til de lave smittetallene for Marina Baixa regionen. Valencia-regionen har fra før av laveste smittetall for fastlandet i Spania.

Drar opp snittet for Spania

Marina Baixa har laveste smitte-tall for hele Valencia regionen hvor snittet er 132,68. Et tall som fra før av er det laveste på hele fastlandet i Spania. Bare Kanariøyene har lavere smittetall med 79,41.

Kommunene som hører til lokalsykehuset i Denia har enda lavere tall, 26,78 smittede pr 100.000 innbyggere.

Værstingene i Spania har lenge vært Navarra (1002.73) og Madrid (431,94). I Spanias enklave i Marokko, Melilla har 822,09 av 100.000 personer har testet positive for Corona-viruset siste 14 dagene.

Lengre syd i Valencia-provinsen er situasjonen den motsatte. I Elche, Elda og Orihuela har myndighetene måtte innføre strengere restriksjoner. Orihuela Costa er unntatt fra disse da smittesituasjonen i der er langt bedre der enn i sentrumsnære områder av kommunen.

Tallene i artikkelen kommer direkte fra det spanske helsedepartementet. Datasettet er oppdatert 20.oktober.

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter