Kjempeutbygging mellom Alfaz del Pi og La Nucia stoppes

Publisert

La Nucia kommune kansellerer omreguleringen av «La Serreta» men beholder de 6.8 millioner Euro utbyggeren betalte kommunen. Kommunen sier utbyggeren ikke holdt sin del av avtalen.

Det var i slutten av januar kommunen kansellerte prosjektet. Den opprinnelige planen var å bygge nesten fire tusen nye boliger i området i tillegg til en golfbane. Det lenge påventede prosjektet var ment å bygges i området La Serreta som ligger mellom El Captivador i Alfaz del Pi og La Nucia.

I April fikk man medhold fra myndighetene for Valencia regionen for at kommunen kunne beholde pengene de fikk fra utbygger for å godkjenne prosjektet. Det var utbygger Ballester som sto bak prosjektet i La Nucia. Ballester har fra før av stått bak en rekke prosjekter i området. Blant dem Altea Hills og Mascarat i Altea. Det var også Ballester som sto bak det feilslåtte prosjektet ved Algar-elven i Altea.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter