Inviterer på grillede sardiner 16. sept i Alfaz del Pi

Publisert

Ta farvel med sommeren med litt typisk spansk strand-mat, grillede sardiner eller Sardinada a la Brasa.

Arrangøren er de samme som står bak byens største fiesta «Santísimo Cristo del Buen Acierto» i november. De forbereder nå en festdag for å ta farvel med sommeren neste lørdag 16. september, fra kl. 10.00. Det blir grillede sardiner i baren på byens idretts-anlegg i tillegg til brød med tomat og skinke til priser alle har råd til.

Marisa Cortés fra fest-komiteen oppfordrer alle til å komme og nyte det som blir sommerens siste arrangement av denne typen.

Rådmannen for Fiestas de l’Alfàs, Sandra Gómez, har fremhevet entusiasmen og engasjementet til festivalkomiteen i alle aktivitetene som har vært organisert til nå, og har også invitert alle innbyggerne til å bli med på Sardinada a la Brasa lørdag 16. november. Inntektene går uavkortet til by-fiestaen «Fiestas Mayores del Cristo» i november.


Norsk Helsebedrift søker helsesekretærer på hel-, og deltid!

Jobb fra hjemmekontor i Spania! Bor du i Alicante området, gjerne Torrevieja og ønsker å jobbe fra Spania fra hjemmekontor mot norske pasienter via nett på telefon og data, er...

Selge spaniaboligen din UTEN å reise til Spania?

Hele pakken hos LNDINBOLIG En del av våre kunder som vil selge boligen sin hverken kan eller ønsker å reise til Spania for å avvikle eierforholdet.Det kan være, tidsklemme, arveoppgjør,...

Relevante nyheter