Inviterer på grillede sardiner 16. sept i Alfaz del Pi

Publisert

Ta farvel med sommeren med litt typisk spansk strand-mat, grillede sardiner eller Sardinada a la Brasa.

Arrangøren er de samme som står bak byens største fiesta “Santísimo Cristo del Buen Acierto” i november. De forbereder nå en festdag for å ta farvel med sommeren neste lørdag 16. september, fra kl. 10.00. Det blir grillede sardiner i baren på byens idretts-anlegg i tillegg til brød med tomat og skinke til priser alle har råd til.

Marisa Cortés fra fest-komiteen oppfordrer alle til å komme og nyte det som blir sommerens siste arrangement av denne typen.

Rådmannen for Fiestas de l’Alfàs, Sandra Gómez, har fremhevet entusiasmen og engasjementet til festivalkomiteen i alle aktivitetene som har vært organisert til nå, og har også invitert alle innbyggerne til å bli med på Sardinada a la Brasa lørdag 16. november. Inntektene går uavkortet til by-fiestaen “Fiestas Mayores del Cristo” i november.


Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter