Anmeldt for ulovlig flyplass-kjøring

Publisert

En mann ble stoppet av politiet i Altea i det han skulle kjøre en gruppe til flyplassen i Alicante. Mannen drev uten taxi-lisens og hadde heller ingen annen type tillatelse for å drive med passasjertransport.

Passasjertransport er en strengt regulert bransje. I tillegg til de nødvendige tillatelsene må bilene ha egne forsikringer som også dekker denne type transport. Biler som brukes for dette formålet, inklusive drosjer, kontrolleres nøyere enn vanlige personbiler.

Ulovlig transport til og fra flyplassene i spanske turistområder er fortsatt relativt vanlig. Praksisen er ulovlig og de som blir tatt straffes med bøter på flere tusen Euro.

Nordmenn er blant de som tidligere har blitt anmeldt og bøtlagt for ulovlig flyplass-kjøring på Costa Blanca.

Alicante leiebil

Norsk Helsebedrift søker helsesekretærer på hel-, og deltid!

Jobb fra hjemmekontor i Spania! Bor du i Alicante området, gjerne Torrevieja og ønsker å jobbe fra Spania fra hjemmekontor mot norske pasienter via nett på telefon og data, er...

Selge spaniaboligen din UTEN å reise til Spania?

Hele pakken hos LNDINBOLIG En del av våre kunder som vil selge boligen sin hverken kan eller ønsker å reise til Spania for å avvikle eierforholdet.Det kan være, tidsklemme, arveoppgjør,...

Relevante nyheter