Ekspropierer for å “løse opp” i Albir-krysset

Publisert

Byrådet i Alfaz del Pi har stemt for å ekspropiere 200m2 privat-eid land i tilknytning til de planlagte arbeidene ved krysset mellom Albir og Alfaz del Pi.

Krysset ved McDonald har vært en årelang kilde til ulykker, trafikk-kork og mange problemer. Planen er å bruke EU-midler for å lage en ny rundkjøring her og det rådhuset kaller “en direkte forbindelse” mellom Albir og Alfaz del Pi, kommunens to sentra.

FORSINKET: Mai 2018 sa ordfører Vicente Arques til pressen at arbeidene med den nye broen skulle være i gang innen utgangen av 2018.
FORSINKET: Mai 2018 sa ordfører Vicente Arques til pressen at arbeidene med den nye broen skulle være i gang innen utgangen av 2018.

Usikkert når noe blir realitet

Når prosjektet er blir realisert er uklart. Tilbake i 2018 annonserte det samme rådhuset at man ville lage en gangbro over det samme krysset. Dette for å gjøre det enklere for gående og syklende. Under en presentasjon for kommunens investeringsplan for neste seks årene lovte ordfører Arques at gangbroen skal igangsettes innen utgangen av 2018, arbeidet skulle ta to måneder. Prosjektet er fortsatt ikke påbegynt.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter