Agualandia og Mundomar åpner

Publisert

Den store vannparken, Aqualandia og dyrehagen Mundomar åpner for publikum 3. juli. De to parkene ligger mellom Albir og Benidorm. Man vil i den første perioden begrense antallet gjester til 35% av full kapasitet for å la folk enkelt holde avstand.

Mundomar

Barnevennlige show med humor og spenst, er hovedtrekkplastrene i den maritime dyreparken Mundomar. Denne lille dyreparken befinner seg i fjellsiden under Sierra Helada få minutters kjøring fra Albir, bare et steinkast fra badelandet Aqualandia.

Les vår reportasje fra Mundomar i Benidorm.

Agualandia

En dag i Aqualandia på den varmeste tiden av året er behagelig både for liten og stor. Badeparken skiller seg fra Agua Natura, naboparken til Terra Natura, ved at man i Agualandia har et bedre tilbud til de aller minste barna.

Les vår reportasje fra badeland i Benidorm: Agualandia og Agua Natura.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter