Alicante leiebil, shopping, feriehus, utflukter, strender - Tips, reportasjer og guider! Torrevieja Badeland i Torrevieja, Aquapolis, Aqua-Park Rojales, Flamingo Aqua Park

Badeland i Torrevieja, Aquapolis, Aqua-Park Rojales, Flamingo Aqua Park

-

- Støtt vår sponsor de støtter oss -

Blir du lei av strand, sand og saltvann, kan en badepark være et godt alternativ. I Torreviejaområdet har du tre muligheter i umiddelbar nærhet. Mye moro venter deg i Aquapolis, Aqua-Park Rojales og Flamingo Aqua Park.

Aquopolis i Torrevieja

Aquapolis Torrevieja

Den største blant badeparkene i Torrevieja er Aquopolis på nordsiden av sentrum, like i nærheten av kjøpesentrene Habaneras og Carrefour. Anlegget inneholder et stort utvalg av sklier for store og små, og bassenger i forskjellige dybder og fasonger, inkludert et bølgebasseng.

De aller fleste vil finne noe som faller i smak på Aquopolis. Det er bra med muligheter for de minste, men også for de som er ute etter mer fart og spenning.

Det er flere serveringssteder inne på området, og det finnes en egen pikniksone, hvor du kan ha med deg egen mat. Storebroren blant badeparkene i Torrevieja er så avgjort et sted for hele familien.

Ytterligere opplysninger, se www.aquopolis.es

Aqua-Park Rojales

Et godt alternativ til populære Aquapolis, kan være den over 20 år gamle badeparken, Aqua-Park Rojales, i Ciudad Quesada. Her finnes flere forskjellige sklier, tre barnebassenger, samt et stort hovedbasseng. På serveringsfronten kan man velge mellom en restaurant med standardmeny, og en kiosk som serverer is, brus, øl og andre småting.

Det er en stor plen med gratis solsenger inne på området, her kan de voksne slappe av mens barna leker. Aqua-Park Rojales egner seg utmerket for familieutflukter, og er definitivt verdt et besøk. Særlig hvis du er blant dem som syntes Aqualandia blir litt for stressende i lengden.
Åpningstider:11.00-19.00 (1. juli-21. august)11.00-18.00 (22. aug-8. sept.)

Priser: Barn under 3 år   GratisBarn opptil 12 år og de som er eldre enn 65 år   12,00 euroVoksne                14,00 euro
Mer info på: www.aquaparkrojales.es

 

Flamingo Aqua Park

I La Siesta urbanisasjonen, like i nærheten av den norske sjømannskirken, finner vi den siste av Torreviejas badeparker. I La Siesta urbanisasjonen, like i nærheten av den norske sjømannskirken, finner vi den siste av Torreviejas badeparker.

Flamingo Aqua Park, som er den minste av de tre, er liten og oversiktelig. Her finnes to sklier og et stort basseng med forskjellige dybder, utlån av solsenger (gratis), og et par steder som serverer mat og drikke.

Flamingo Aqua Park er, i likhet med de to andre badeparkene, et sted for  familien, kanskje helst de med små barn.

Åpningstider:Hver dag 11.00 – 18.00.Priser:Barn under 4 år gratisBarn 4-12 år     11 euroVoksne   13  euroSenior     11 euro
For mer info, sjekk: www.aquaparkflamingo.com

Følg oss

19,104FansLik
0FølgereFølg
202FølgereFølg
- Støtt vår sponsor de støtter oss -
- Støtt vår sponsor de støtter oss -

Fiesta i Altea – Castell de la Olla – Spanias mest spektakulære fyrverkeri?

Den årlige fyrverkerifesten Castell de l’Olla i Altea går...

Fiesta i Toledo: River hodet av gåsa

I landsbyen El Cario de Tajo (Toledo), markerer man...

Valencia regionens nasjonaldag

9. oktober er Valencia-regionens ”nasjonaldag. Det var nemlig på...

Spanias kontroversielle nasjonaldag: 12. oktober Dìa de la Hispanidad

Onsdag 12. oktober feirer spanjolene den spanske nasjonaldagen, Dìa...

Karneval i Spania

I slutten av februar og begynnelsen av mars feires...
- Støtt vår sponsor de støtter oss -
- Støtt vår sponsor de støtter oss -
- Støtt vår sponsor de støtter oss -

You might also likeRELATED
Recommended to you