Snorkletur utenfor Altea

-

- Støtt vår sponsor de støtter oss -

Bukten utenfor Altea byr på et rikt dyreliv. Med dykkermaske og snorkel er det her muligheter til å treffe på alt fra delfiner til blekksprut og oppleve tusener av småfisk i stim. Sjøgrasset “poseidon” som vokser i bukten er et viktig oppvekstområder for flere arter her.

Et samarbeide mellom en dykkerskolen Greenwichdiving, rådhuset i Altea og Institut d’Ecologia Litoral (Stiftelsen for kyst og milljø) gir nå flere en mulighet til å oppleve verden under vann. Hver onsdag klokken 10.00 fra og med 6. juli og frem til slutten av september organiseres det snorkleturer hvor alle interesserte kan bli med.

Dykkiing og snorkling i AlteaTurene går fra stranden i La Olla like utenfor Altea og fra lystbåthavnen “Puerto de Campomanes” til Mascarat. Dette er enkle snorketurer på grunt vann som er tilrettelagt også for nybegynnere. Å bli med å snorke er i utgangspunktet gratis men man må kjøpe en forsikring som koster 10 Euro for å bli med. Om man ikke har egen maske, snorkel og finner kan man leie dette for 5 Euro.

Interesserte kan kontakte Greenwichdiving i Altea for å reservere plass. Eller kontakt dykkersenteret på telefon 966 881 457. Skotten Geoff Stenhouse driver dykkersentere med sin kompanjong tyskeren Guido. De overtok senteret i 2009 og har opprustet det hele vesentlig siden det og aktiviteten har økt.

Stabile gode forhold og tilgang på en rekke gode dykkesteder langs kysten, spesielt i området Altea – Moraira har gjort stedet populært blant dykkere fra hele Europa. I tillegg til ett rikt og variert liv i sjøen er det ett utalls grotter på kyststrekningen og flere øyer i kort avstand fra kysten hvor det også dykkes.

Følg oss

19,199FansLik
0FølgereFølg
202FølgereFølg
- Støtt vår sponsor de støtter oss -
- Støtt vår sponsor de støtter oss -

Påskefeiring i Murcia og byfiesta Bando de la Huerta

For den som er glad i spansk fiesta, er...

Julifestival i Orihuela – Moros y Cristianos

I juli markerer man i Orihuela «Moros y Cristianos»....

Altea i August: Moros y Cristianos; Teater, historie og krutt

Vi skal bivåne det årlige slaget om Altea. Maurere,...

Alteas alternative øko-messe 20.-21. oktober

Kunstnere, kreative hippies og øko-entusiaster slår seg sammen en...

Virgen del Carmen | Juli – Sjøfarernes skytshelgen

Opprinnelsen til festivalen for ‘Virgen del Carmen’ (Jomfru Carmen)...

Juni-fiesta i Altea – gamlebyen får sitt tre

Juni betyr fiesta i Altea, bydelen Bellaguarda har sin...
- Støtt vår sponsor de støtter oss -
- Støtt vår sponsor de støtter oss -
- Støtt vår sponsor de støtter oss -

You might also likeRELATED
Recommended to you