Alteas alternative øko-messe 20.-21. oktober

Publisert

Kunstnere, kreative hippies og øko-entusiaster slår seg sammen en gang i året i Altea. I oktober arrangerer stiftelsen “Asociación Ecoaltea” økomesse over en langhelg.

Foran kulturhuset “Palau Altea”, på toppen av gamlebyen, fyller man det store messeområdet med alt fra mat til kunst og håndverk og økologisk byggeteknikk. Lørdag ettermiddag er et musikalske innslag.

For den som vil lære mer om blir det rikholdig foredrag og workshops. Barna kan også delta; det blir rikholdig barne- og familieprogram begge dagene.

I løpet av messedagene arrangeres workshops og små seminiarer. Messen har nytt tema hvert år. Tidligere år har tema vært sosiale bevegelser og nettverksbygging. Det har vært fokusert på ting som etisk bankvirksomhet, mikrofinans og alternativ energi. Deltagerne er fra hele Spania, supplert med flere internasjonale. Et stort korps frivillige er også på bena fra morgen til kveld. Festivalen er blitt et viktig møtepunkt for mange alternativbevegelsen.

Under hele festivalen kan man oppleve tradisjonell musikk fra området og om kvelden blir det alt fra opera til disco.

Mer info på messens webside http://www.ecoaltea.org/

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter