Skole i Spania – Internasjonale skoler i en globalisert verden

Publisert

For barn og ungdom er muligheten for å gå på skole i utlandet en svært lærerik og utviklende opplevelse. Ved en internasjonal skole får barne i tillegg til bedre språk-kunnskaper også treffe barn fra flere land og kulturer. Slik blir nye verdensborgere utdanner, klare for den “globaliserte” fremtiden. Her er noen av Costa Blanca’s internasjonale skoler.

Elian´s British School La Nucia
Elian´s British School La Nucia er en britisk tospråklig privatskole for elever fra tre til 18 år, den nyter godt av høy prestige. Også mange spanske familier velger å sende barna sine her.

Elian´s tilbyr nasjonalt britisk pensum i tillegg til undervisning i kastiljansk, spansk kultur og valenciansk. Ved Elian´s British School La Nucia kan elevene forberede seg til både britiske og spanske høyskole- eller universitetsstudier. Skolen har også en avdeling i Castellonprovinsen.  


Kontaktinformasjon:
Web:
www.elians.com
Email:
info@elians.com
Tlf: 0034 962 740 272

Lope de Vega

Denne privatskolen, grunnlagt i 1956, tilbyr grunnleggende og videregående skole, inkludert egne idrettslinjer. Skolen går for å være en av de aller beste i området. Så høy er skolens prestige at det er ekstra populært for barna her å gå rundt i skoleuniformen lenge etter skoletid. Lope de Vega har mere internasjonale språk enn de fleste spanske skoler. Det er fokus på teknologi og internasjonalisering, og skolen deltar også i Erasmus-samarbeidet. Skolen ligger kort vei fra Alfaz del Pi, i utkanten av Benidorm i retning Albir.

lopedevega.es
Costa Blanca International College Benidorm
Costa Blanca International College Benidorm er en tospråklig skole for elever fra tre til 18 år. Skolen tilbyr et tradisjonelt britisk skolepensum, i tillegg til at elevene får undervisning i tysk, kastiljansk, valenciansk, spansk litteratur, historie og geografi fra det nasjonale spanske pensumet.

Hvis elevene ønsker det, kan de begynne forberedelsene til opptakseksamen til spanske høyskoler og universiteter, når de fyller 16 år.

Den tospråklige skolen i Benidorm legger vekt på å ta det beste fra både spansk og britisk pensum, slik at elevene kan forberede seg til å studere videre på høyere nivå både i engelsk- og spansktalende land eller utdanningsinstitusjoner. Staben består av både britiske og spanske lærere.
Kontaktinformasjon:
Web:  www.costablancacollege.com
Email: info@costablancacollege.com
Tlf: 0034 966 803 411

Mar Azul Internacional School
I likhet med det nordlige Costa Blanca, har også Vega Baja-området sine tospråklige skoler. En av dem er Mar Azul International School, beliggende i San Miguel de Salinas like syd for Torrevieja casino online.

Mar Azul skolen tilbyr nasjonalt britisk pensum i kombinert med en solid innføring i kastiljansk, spansk historie, litteratur og geografi, for elever fra tre til 16 år.

Staben består av både engelsk- og spansktalende lærere.

Kontaktinformasjon:
Web:
www.marazulschool.com
Email:
office@marazulinternationalschool.com
Tlf: 0034 965 720 785

El Limonar International School Villamartín
El Limonar International School Villamartín tilbyr tospråklig undervisning for elever fra tre til 18 år. Skolen følger britisk nasjonalt pensum kombinert med de viktigste elementene fra spansk pensum, og forbereder elevene til videre studier ved både engelsk- og spansktalende utdanningsinstitusjoner.

El Limonar International School har tre avdelinger i Murciaregionen i tillegg til skolen i Villamartin.

Kontaktinformasjon:
Web:
www.ellimonarinternational.com
Email:
villamartin@ellimonarinternational.com
Tlf: 0034 902 999 070

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter