Badeland i Benidorm: Aqualiandia og Aqua Natura

Badeland for både store og små! Mellom Albir og Benidorm finner vi Aqualandia og like ved siden av Terra Natura finner vi Aqua Natura. Begge parkene er større enn det meste du finner i skandinavia og tilbudet er variert:

Aqualandia

Aqualandia i Benidorm er verdt et besøk når det er skikkelig varmt. Vannparken Aqualandia ligger vegg – i- vegg med sjødyrparken Mundomar mellom Albir og Benidorm.

I Aqualandia finner du en rekke ulike vannaktiviteter, alt fra det mest spektakulære som Kamizake, til mer moderate aktiviteter som passer for de aller yngste.

En dag i Aqualandia på den varmeste tiden av året er behagelig både for liten og stor. De hete sommermånedene er naturlig nok høysesong, og det er greit å være forberedt på lange køer. Det finnes imidlertid områder med solsenger og restauranter hvor det går an å slå i hjel noe tid mellom slagene i vannet.

Aqualandia er det beste alternativet for de minste barna. For familier med større barn anbefaler vi Aqua Natura. Dyreparken Mundomar er også best for de minste barna sammenliknet med Terra Natura.

Åpningstider:
10.00 – 19.00 alle dager.

Priser:
En rekke kombinasjonspriser. Billetter kan bestilles på nett. fra 21€ for en ettermiddag. Heldagspass for en familie på fire koster 109€

Se www.aqualandia.net for mer informasjon.

 

Aqua Natura

Aqua Natura åpnet dørene i 2007, som et tilskudd til Terra Natura. Dyreparken fikk dermed sitt eget store badeland, med sklier, bølgebasseng og masse masse mer. Så Agua Natura er den største og nyeste i Benidorm området.

Det finnes sklier for barn i alle aldre her.

Aqua Natura passer godt som en del av en full dag i dyreparken Terra Natura. Badeparken har mye å by på både for store og små. Spennende vannsklier, stort bølgebasseng og en rekke mindre bassenger med fontener og leker for de minste barna.
Et par ganger om dagen er det show hos sjøløvene. Mot betaling kan man være med å ”trene” sjøløvene før showet. Ellers er det nok annet å ta seg til i Aqua Natura.

I et eget basseng svømmer småfisk og hai side om side. Ønsker man å snorkle blant haiene, finnes det muligheter også for det.

Åpningstider:
Juli, august og første uken i september, åpent fra 10.00 til 20.00.
Fra den andre uken i september: Hverdagene åpent til klokken 19.00 til slutten av Juni, helger samt juli og august åpent til 20.00

Priser:
Heldagspass 24€ for barn og 30€ for voksne. Grupperabatter for familier m.m. og for 12.5€ får man også adgang til dyreparken Terra Natura.

Se www.terranatura.com for detaljer.

Relaterte saker