Albir Medical, plastikk og skjønnhet

Publisert

I lille Albir ligger klinikken Albir Medical. Den ligger rett ved Albirs hovedgate som daglig promeneres av solhungrige nordmenn. Trenden viser at stadig flere nordmenn tyr til estetisk medisin i jakten på evig ungdom, og kanskje en smule skjønnhet. Klinikken i Albir er i følge nettstedet Guia lo Mejor del Mundo, verdens andre beste klinikk i sin klasse.

I 2010 brukte nordmenn 7,8 milliarder kroner på frisering og skjønnhetspleie, og stadig flere betaler høye summer for forfengelighetens del.
Albir Medical er et senter for estetisk medisin og pleie og kan skilte med siste skrik innen moderne utstyr som ligger i verdensklassen.

– Vi bruker bare de dyktigste legene fordi vi tenker at våre pasienter enten vil ha det beste eller ingenting. Det er ingen som vil motta plastisk kirurgi av en middels god lege, sier direktør Feli Martìn.
Albir Medical bruker avansert dermo-medisinsk-estetisk teknologi og tilbyr overraskende moderne behandlinger for å være en klinikk som ligger på et lite sted som Albir.

albir-medical_utsiden

En kropp i balanse
– Vi er opptatt av harmoni. Legene vil ikke gi noen tre kilo silikon i hvert bryst. Legene våre jobber for å gi pasientene harmoni, ikke en kropp ute av balanse, sier Martìn.


På klinikken kan man få fettsuging, brystøkning, halsløft, rumpeløft, Smartlipo (fettsuging), kapillar transplantasjon, penisforstørrelse, vaginal kirurgi og mye mer.


– De fleste pasientene våre kommer derimot for å få utført mindre forandringer, sier Martìn.
På klinikken tilbyr de blant annet Vistabel (Botox), ansiktsfyllinger, Juvederm, Restylane, løft uten kirurgi, behandling av føflekker og rynker, ansikts- og kropps-mesoterapi med vitaminer og ozon, behandling av åreknuter, hårfjerning med laser, foryngelse av ansikt og hender, eksklusiv CO2 laserpeeling, Biodetox, magnetterapi, massasjer, Alcat-test, fedmebehandlinger og mye mer.


– Vi er medlem av Life Extension Foundation som er den mest respekterte organisasjonen i verden for studier og forskning av antiaging-medisin, sier Martìn som legger til at de har blitt kåret til en av verdens ti beste klinikker i kategorien Alternativ Medisin av nettstedet Lo Mejor del Mundo (Det beste i verden).
På nettsiden er Albir Medical rangert som verdens andre beste klinikk, bare slått av Shuguang Hospital som driver med tradisjonell kinesisk medisin i Shanghai.

Jakter på ungdomskilden
– Det er aldri nødvendig å benytte seg av estetisk medisin, men det er noe som mange i de senere år har begynt å unne seg. Mange vil gjerne bevare ungdommen i seg, og veldig mange vil se yngre ut. Det er spesielt kvinner i midten av 40-årene som kommer hit for å motta behandlinger, men det er også flere menn som har begynt å komme, sier Martìn.


Albir Medical uttaler at en god helse og et utseende man selv er fornøyd med, er to av hovedforutsetningene for et tilfredsstillende liv.


– Vi har den mest avanserte legeteknologien som fokuserer på å forbedre pasientenes daglige liv og for å hjelpe dem å finne den likevekten de behøver for å oppnå lykke og velvære, sier Martìn.
Det som gjør Albir Medical til en klinikk i verdensklassen er deres utvalg av eksklusive behandlinger.
– Vi tilbyr eksklusive behandlingsmetoder som for eksempel matintoleranse-testen Immogenics eller testen for å måle stressvirkninger. En av våre verdensnyheter som vi er veldig stolte av er en magnetoterapeutisk behandling basert på psykoterapeutiske metoder, sier Martìn.

Forskjell på spanske og skandinaviske kvinner
– Vi vet at det finnes mange billigere alternativ i markedet, men det er mange ganger ulovlige drevet klinikker som kan gi svært dårlige resultater. Vi anbefaler alle som vil ha utført en behandling om å ta kontakt med en seriøs klinikk som bruker kvalifisert personell og godkjente produkter, sier Martìn.


– Det er et faktum at når man ser seg selv og er fornøyd, så føler man seg bedre på innsiden også, sier Martìn som hevder at Spania er et av de beste landene på plastisk kirurgi.
Hun hevder også at det er kulturelle forskjeller mellom spanske og skandinaviske kvinner.


– Spanske kvinner har arv fra Roma og Hellas. Da de spanske kvinnene fant nye metoder for å pynte seg, hadde skandinaviske kvinner nok med å skaffe mat og holde varmen. Vi ser denne forskjellen i dag også. De spanske kvinnene er mye mer opptatt av utseendet, men trenden viser tydelig at skandinaviske kvinner bruker mer penger på denne slags luksus nå enn tidligere, sier Martìn.

Men det er ikke bare utseendet som kan forandres.
– Mange kvinner sliter med inkontinens etter fødselen, og opplever at det kan gå galt når de nyser. Vår gynekolog er spesialist på området og kan ordne dette på 20 minutter. Vi bruker bare de nyeste og mest moderne metodene for å gi våre klienter den beste behandlingen, sier Martìn.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter