Nær ved å drukne på Zenia stranden

Publisert

To menn på 46 og 13 år var nær ved å drukne da de ikke kom seg i land på grunn av store bølger på stranden.

 

Det var andre på stranden som varslet nødtjensten da man kunne se at to badende som slet i bølgene. 13-åringen skal ha badet i bølgene alene. Hans far skal gått ut i vannet for å hjelpe ungdommen ut av et område med bølger nære en klippe uten at han greide å få de to i land.

 

Ansatte ved et hotell i området skal ha sett de to slite i bølgene og man tilkalte nød-mannskaper samtidig som hotellets personale kom de badende til unnsetning.

 

De to mennene fra Storbritannia slapp unna med lettere skader. Den 43 år gamle faren hadde en del kuttskader etter å ha blitt dratt mot klippen og steinene. 13-åringen hadde svelget mye vann og spydde en del i det han kom seg på land.

 

Lokale brannmannskaper kom raskt til stedet og et helikopter fra San Vicente Raspeig var i luften får å eventuelt hjelpe til, uten at det ble nødvendig.

 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter