For andre år på rad arrangeres ”Semana de la Cuchara” i Torrevieja for å sette søkelys på provinsens tradisjonelle gastronomi. Matfestivalen avholdes i perioden 3. til 9. november og 24 lokale restauranter vil delta.
For andre år på rad arrangeres ”Semana de la Cuchara” i Torrevieja for å sette søkelys på provinsens tradisjonelle gastronomi. Matfestivalen avholdes i perioden 3. til 9. november og 24 lokale restauranter vil delta.
Programmet for årets festival ble presentert den tirsdag den 28. oktober av byråd for turisme i Torrevieja, Luis Maria Pizana, og presidenten i restaurantforeningen i byen, José Antonio Lozano.
Publikum vil under gastronomifestivalen få anledning til å smake på autentiske og tradisjonelle retter fra det rike matdistriktet Vega Baja, samt fra andre deler av Spania.
De 24 deltakerrestaurantene, noe som er fire flere enn i fjor, sier de vil gjøre sitt beste for å gi besøkende en autentisk matopplevelse med priser som vil varierer mellom 15 og 25 euro per person.
Blant de typiske matrettene som står på menyen hos restaurantene i Torrevieja er brasert okse- eller lammekjøtt, ”sigøynergryterett,” stuet blekksprut, kjøtt-eller sjømat gazpacho, og lapskaus av kylling, breiflabb eller blekksprut, tradisjonelle risretter og bønnestuinger.
For mer informasjon besøk: http://www.torreviejagastronomica.com/