Den internasjonale tapasdagen i Torrevieja

Publisert

Nå lørdag, 28. september, feirer Torrevieja den internasjonale tapasdagen, en dag som lover å glede lokale og tilreisende ganer med et eksepsjonelt gastronomisk tilbud. Arrangementet, som følger formelen med tapas og drikke for bare 3,5 euro, har blitt en tradisjon som både innbyggere og turister venter på.

Byråd for gjestfrihet og turisme, Rosario Martínez, og presidenten for foreningen, José Ignacio Pastor, presenterte i dag ryggsekkene som de deltakende etablissementene vil dele ut til sine kunder under arrangementet. Dette initiativet har ikke bare som mål å fremme lokal gastronomi, men også å tiltrekke seg et stort antall internasjonale besøkende som ønsker å nyte autentisk spansk mat.

Følgende etablissementer deltar i den internasjonale tapasdagen

  1. Club Nautico Restaurant
  2. La Cantina Food & Drinks
  3. Jax Torrevieja
  4. Náufragos Beach Club
  5. Luna Creciente Gastrobar
  6. Hostel/Restaurant HB Torrevieja
  7. Restaurant Metro y Medio
  8. Restaurant Luz de Mar
  9. El Rincón de las Jarras
  10. Bianco Sea Emotion
  11. Tapería El Teatro
  12. La Barra del Casino
  13. Pepes Rice Bar
  14. Burger Hombre del Mar
  15. Restaurant Casa Luchy
  16. Martini’s Restaurant
  17. Restaurant La Mata «Felisa
  18. Hotel La Laguna Spa & Golf

Kundene vil kunne nyte et variert utvalg av tapas ledsaget av en drink til en svært rimelig pris. Restaurantene vil bli identifisert med plakater og ryggsekker som er delt ut, noe som garanterer en komplett og minneverdig opplevelse for alle deltakerne.

Den internasjonale tapasdagen er en unik mulighet til å utforske det rike gastronomiske tilbudet i Torrevieja og omegn, og til å fremheve tapasens kvalitet og kreativitet. Deltakelsen i arrangementet er svært høy, og det forventes at dagen vil tiltrekke seg et stort antall utenlandske besøkende, noe som vil befeste Torreviejas posisjon som et topp gastronomisk reisemål.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet og følg oss på Facebook!

Flere relaterte nyheter