Ny barnepark på stranden i Marbella

Publisert

Marbellas rådhus er i ferd med å ferdigstille den nye lekeplassen på stranden som vil ha et areal på over 600 kvadratmeter og ha havet som tema. Man har blant plassert ut en fiskebåt for barna, et fyrtårn og et livreddertårn.

Ordfører Ángeles Muñoz, som besøkte lekeplassen sammen med Diego López, byråd for området, understreket at anlegget, som skal tas i bruk i løpet av to uker, “vil bli et møtested for familier på et privilegert sted ved sjøen”.

Ordføreren fremhevet at anlegget, som ligger i El Pinillo, allerede har et annet 600 kvadratmeter stort rom for barn, i dette tilfellet inspirert av Marbellas gruvefortid. “Byen vår er opptatt av barn”, sa ordføreren, som forklarte at det i dag finnes 107 fritids- og rekreasjonsfasiliteter for barn i kommunen.

Det nye barneområdet, som er anlagt på stranden, vil ha to taubaner som forbinder et fyrtårn og en båt, i tillegg til sklier og husker. Ordføreren sa at sammen med fasilitetene som ligger ved siden av idrettsbanene, “vil de bli et av de største områdene i sitt slag på alle strendene på Costa del Sol, og kan nytes av tusenvis av familier, i tillegg til å være en attraksjon for besøkende”.

Ordføreren minnet om at Middelhavsparken blant annet har nesten 2000 kvadratmeter med gangveier, 700 kvadratmeter med hager og ulike idrettsbaner. Parken har også et utendørs treningsstudio, et gymnastikkområde, en klatrevegg og en parkeringsplass med til sammen 260 parkeringsplasser.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter