Tyvebande avslørt av sokker

Publisert

En gruppe kriminelle spesialisert på hustyveri er tatt av politiet i Torrevieja. De arresterte skal ha gjennomført innbrudd i lengre tid, men ble til slutt avslørt av ni par sokker de hadde tatt med seg fra et av hjemmene. Sokkene skal ha vært nøye beskrevet av eierne og kunne dermed gjenkjennes hos tyvene. Verdier for over 100.000 euro skal være konfiskert av politiet.

Fire av de fem som er pågrepet for innbruddene skal ha tilhørt samme familie. Det vil si en mor på 50 år, en far på 52 og to sønner på 20 og 22 år. I tillegg skal en spansk kvinne på 33 år være arrestert. I følge opplysningene i saken har de fem stått bak til sammen minst syv innbrudd i Torrevieja. Familien skal ha blitt observert av politiet da de stadig dukket opp i forskjellige boligområder, blant annet urbanisasjonen La Siesta.

Politiet skal ha fattet mistanke i det familien alltid kom kjørende i forskjellige typer biler, kjøretøyer de leide inn for hvert tyveri. Politiet måtte deretter finne bevis som kunne knytte familien til innbruddene – en jobb som ikke alltid er like lett, i det tyvegodset ofte selges videre i all hast, skriver Información.

Til slutt skal imidlertid tyvene ha blitt avslørt av ni par sokker de ikke hadde kvittet seg med. Sokkene var blitt nøye beskrevet av eierne og og kunne dermed gjenkjennes hos tyvene.

Da husransakelsene av familiens tre leiligheter var gjennomført, satt politiet på tyvegods for over 100.000 euro, inkludert en stjålet bil. I følge politiet skal innbruddene ha skjedd på dagen. Tyvene skal ha observert husene og ventet til eierne dro hjemmefra. Deretter skal de ha klatret over gjerder eller murer og tatt seg inn i huset via vinduer eller dører de hadde sett seg ut på forhånd.

 

 

 

 

 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter