Trendje anke mot høyblokker i Torrevieja

Publisert

Det spanske miljøverndepartementet har lagt frem sin tredje anke mot godkjenningen av prosjektene som vil gi Torrevieja ti høyblokker like bak Los Naufragos stranden. Rådhuset, som ønsker prosjektene velkommen, sier at alt er i orden i henhold til byens generalplan PGOU.

Det er utbyggerne Baraka og Metrovacesa som står bak de to prosjektene. Miljøverndepartementet har lagt frem anke mot “Torres Baraka” og man forventer å om kort tid se de samme i saken om blokkene Metrovacesa ønsker å bygge. Departementet argumenterer blant annet med at blokkene utgjør en “vegg” som blokkerer utsikten mot sjøen for store deler av byen.

Et av argumentene mot blokkene, foruten at de ruver langt høyere enn andre bygg i området, er at de vil skygge over Los Naufragos-stranden, deler av dagen.

Høyblokkene vil ruve over 80 meter høye, godt synlige i Torreviejas kyst-linje, like bak lystbåthavnen. Baraka-tårnene vil bli 26 etasjer høye.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter