Torrevieja ber innbyggerne bruke ny app for å holde gatene rene

Publisert

Applikasjonen gjør det mulig for Torreviejas innbyggere å registrere alle hendelser de oppdager i forbindelse med renholds- og gatereparasjonstjenesten via mobiltelefonen.

Byrådet i Torrevieja har i samarbeid med ACCIONA implementert applikasjonen “CITY IN TOUCH” for å effektivisere gaterengjøringen, avfallsinnsamlingen og transporten i kommunen, samt vedlikeholdet av kysten, i tillegg til å samle inn hendelser på offentlige veier.

Disse kommunale områdene har jobbet sammen for å gjøre det til et felles verktøy, noe som gjør det enklere for brukeren. Vi vil fortsette å inkludere andre tjenester i kommunen i denne appen for å samle alle mulige hendelser som innbyggerne kan be om å få reparert eller utbedret i én enkelt applikasjon.

Innbyggerne kan nå rapportere en hendelse eller be om informasjon om følgende tjenester:

– Rengjøring av strender

– rengjøring av gater

– Henting av avfall

– Reparasjon av fortau og gangstier

– Reparasjon av asfalt og kjørebaner.

– Reparasjon av gatemøbler.

Gjennom denne applikasjonen gir byrådet og ACCIONA innbyggerne et verktøy som bringer tjenesten nærmere brukerne for å oppnå et renere og mer bærekraftig Torrevieja. Applikasjonen er gratis for alle kommunens innbyggere og kan lastes ned på både Android- og IOS-enheter.

“CTY in Touch” gjør det mulig for Torreviejas innbyggere å varsle om hendelser de oppdager i forbindelse med renovasjonstjenesten, for eksempel overfylte eller manglende søppelkasser, ødelagte søppelkasser osv. Når hendelsen er rapportert, vil innbyggerne til enhver tid kunne følge med på statusen til den er løst. I tillegg kan applikasjonen brukes til å finne de nærmeste søppelkassene avhengig av avfallstype, samt til å se nyheter av interesse for tjenesten. Applikasjonen gjør det også mulig å oppdage hendelser i det offentlige rom som skal repareres.

I seksjonen “Urban Waste Department” er det mulig å gi advarsler som f.eks:

Urban forsøpling (ekskrementer fra dyr, graffiti, flekker rundt beholdere eller søppelkasser og flekker på bakken).
Beholdere (skadet, overfylt, brent, forespørsel).
Søppelkasser (skadede, manglende, overfylte)
Søppel og beskjæring (ansamling i containerområdet, dør til dør eller ukontrollert dumping)
Annet (plakater og bannere, ugress på fortau, søppel, marint dyreliv og strand)

Deler av appen:

-Hendelser

-Kart over containere i appen

-Nyhetsseksjon der all informasjon, måter å be om tjenester på og overholdelse av tidsfristene som er fastsatt i forordningen, vil bli lagt ut. I tillegg til bevisstgjøringskampanjer som er i gang.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter