Nytt helsesenter til Orihuela Costa

Publisert

Rådhuset i Orihuela jobber for å få regionale myndigheter til å bygge en klinikk på Orihuela Costa. Rådhuset foreslår at de lar regionen bruke noen av de tomtene kommunen allerede eier til et slikt formål.

Rådhuset peker på at kommunen har over 24.000 registrerte innbyggere i tillegg til mange tusen som tilbringer deler av året her, blant dem mange utlendinger. Orhuela kommune mangler i dag et slikt helse-tilbud i delen av kommunen hvor det bor flest folk.

Tomten på 10.000m2 kommunen foreslår blir brukt til formålet ligger i Calle Nazires ikke langt fra riksvei N332, mellom Punta Prima og La Florida-urbanisasjonen.

Man har tidligere snakket om å bygge et helse-senter på Orihuela Costa. Da i regi av selskapet Ribera Salud som har konsesjonen for offentlig helsetjenester i området. Om det blir en realitet kommer an på om Valencia-regionen forlenger dagens konsesjon eller gir den til andre. Presidenten for Valencia-regionen, Ximo Puig, har vært svært uklar på hvorvidt han vil forlenge konsesjonen til Ribera Salud eller ikke.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter