9.8 C
Alicante
30.4 C
Málaga
17.9 C
Las Palmas de Gran Canaria

Nytt helsesenter til Orihuela Costa

Rådhuset i Orihuela jobber for å få regionale myndigheter til å bygge en klinikk på Orihuela Costa. Rådhuset foreslår at de lar regionen bruke noen av de tomtene kommunen allerede eier til et slikt formål.

Rådhuset peker på at kommunen har over 24.000 registrerte innbyggere i tillegg til mange tusen som tilbringer deler av året her, blant dem mange utlendinger. Orhuela kommune mangler i dag et slikt helse-tilbud i delen av kommunen hvor det bor flest folk.

Tomten på 10.000m2 kommunen foreslår blir brukt til formålet ligger i Calle Nazires ikke langt fra riksvei N332, mellom Punta Prima og La Florida-urbanisasjonen.

Man har tidligere snakket om å bygge et helse-senter på Orihuela Costa. Da i regi av selskapet Ribera Salud som har konsesjonen for offentlig helsetjenester i området. Om det blir en realitet kommer an på om Valencia-regionen forlenger dagens konsesjon eller gir den til andre. Presidenten for Valencia-regionen, Ximo Puig, har vært svært uklar på hvorvidt han vil forlenge konsesjonen til Ribera Salud eller ikke.

Relaterte saker

- Advertisement -