Fire havskilpadder ”sjøsatt”

Publisert

Den 10. april, ble fire helbredede havskilpadder ”sjøsatt” ved stranden i La Mata. De fire skilpaddene kom fra senteret Centro de Recuperación de Fauna La Granja de El Saler y el Oceanográfico, hvor de har gjennomgått en rehabiliteringsprosses etter å ha blitt funnet skadede i havet.

Den 10. april, ble fire helbredede havskilpadder ”sjøsatt” ved stranden i La Mata. De fire skilpaddene kom fra senteret Centro de Recuperación de Fauna La Granja de El Saler y el Oceanográfico, hvor de har gjennomgått en rehabiliteringsprosses etter å ha blitt funnet skadede i havet. To av skillpaddene hadde skader fra fisketråler, en fra fiskekroker, mens den siste hadde svelget plastikkavfall, som hadde satt seg fast i pustesystemet. Både ordfører Pedro Ángel Hernández Mateo og byråd for miljø, José Ramón García Antón, var til stede under ”sjøsettingen”, som tiltrakk seg en stor gruppe nysgjerrige tilskuere. 
 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter