Døde etter slagsmål på bar

Publisert

En britisk statsborger døde natt til lørdag 16. januar i et slagsmål på en bar i Orihuela Costa. Hendelsen skal ha skjedd på et utested i urbanisasjonen Villamartín. Minst tre personer er pågrepet mistenkt for drapet. De tre som også er britiske skal ha blitt tatt av politiet etter å ha forsøkt å rømme fra åstedet i bil.

Mannen som døde skal ha blitt drept med en skarp gjenstand, trolig en knust flaske. Da politiet ankom stedet skal de ha sett en bil kjøre avgårde uten kjørelys, noe som fikk betjentene til å reagere. Etter å ha stanset kjøretøyet, ble det klart at det tre personene i bilen hadde vært involvert i slagsmålet. Alle er angivelig britiske statsborgere.

Politiet ved den rettslige kriminalenheten i Pilar de la Horadada (nabokommunen til Orihuela) har tatt hånd om saken og vil stå for den videre etterforskningen, skriver avisen Información.

Foto: Illustrasjon.

 

 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter