Caritas med ny webside for arbeidsledige

Publisert

Hjelpeorganisasjonen Caritas – Caritas Interparroquial de la Inmaculada Concepción de Torrevieja – har etablert en ny webside for arbeidsledige i Torreviejaområdet, www.empleocaritasinmaculada.org. Her kan de arbeidsledige legge ut sine Cv-er. Og arbeidsgivere som er på jakt etter arbeidskraft, kan gå inn og se om det finnes kvalifiserte folk tilgjengelig.

Hjelpeorganisasjonen Caritas – Caritas Interparroquial de la Inmaculada Concepción de Torrevieja – har etablert en ny webside for arbeidsledige i Torreviejaområdet, www.empleocaritasinmaculada.org. Her kan de arbeidsledige legge ut sine Cv-er. Og arbeidsgivere som er på jakt etter arbeidskraft, kan gå inn og se om det finnes kvalifiserte folk tilgjengelig. Ledige stillinger i området, vil også fortløpende bli lagt ut på den nye websiden. De som måtte være interesserte i å legge inn sin Cv, kan møte opp på Caritas´ kontorer i Calle Blasco Ibáñez nr. 43, tirsdager, onsdager og torsdager mellom klokken 10.00 og 12.00. 
 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter