Aktiviteter for barn på Orihuela Costa

Publisert

Rådhusets ungdomsavdeling har planlagt ulike aktiviteter for barn og unge i august måned på strendene i Campoamor, Playa Flamenca, Cabo Roig, La Zenia og Campoamor.

Programmet for Orihuela Costa-sommeren omfatter barneleker som gymkhanas, ferdighetsleker, vannleker og sportsaktiviteter for de yngste, mens de eldre barna kan delta i guidede sportsaktiviteter som pilates, body combat, zumba eller body attack. Ungdomsbyråd Anabel García sier at målet er å “fremme og oppmuntre til idrett som fritidsaktivitet blant unge”.

“Vi har utviklet et program for fritidsidrett som fremmer sunne livsstilsvaner, som yoga og pilates, som også er et ideelt fritidsalternativ for unge mennesker”, sier rådmannen, som legger til at “barna også kan glede seg over fritidsaktiviteter ledet av spesialiserte veiledere”. Campoamor arrangerer Sommer Orihuela Costa 1., 3., 4., 28., 29. og 31. august, Playa Flamenca 7., 8., 10. og 11. august, Cabo Roig 14., 16., 17. og 18. august og La Zenia 21., 22., 24. og 25. august. Aktivitetene er gratis og finner sted mellom kl. 19.30 og 21.00.

For å delta må du registrere deg på forhånd på nettstedet www.summerorihuelacosta.es.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter