Saint Patrick’s Day 2024 på Orihuela Costa

Publisert

Søndag 17. mars kan man bli med å feire Saint Patrick’s Day på Orihuela Costa. Det er en begivenhet som siden 2011 har blitt markert av både innbyggere og besøkende med sin festlige atmosfære og livlige parader. I fjor deltok mer enn 18 000 mennesker i feiringen, noe som viser at feiringen blir stadig mer populær i regionen. I år starter den store paraden kl. 15.00 fra krysset mellom Calle Agua og Calle del Mar.

Paraden på Orihuela Costa

Saint Patrick’s Day er ikke bare en feiring av irsk kultur, men også en anledning til å styrke båndene mellom naboer, familier og venner og feire det kulturelle mangfoldet som beriker Orihuela Costa. Deltakerne kan glede seg over levende musikk, paradevogner, motorsykler, veteranbiler, tradisjonell dans, kulinariske herligheter og ikke minst rytmen fra sekkepipene. Ruten, som starter kl. 15.00 fra krysset mellom Calle Agua og Calle del Mar i retning Calle Cielo før den går tilbake til utgangspunktet, vil bestå av 43 comparsas som alle bidrar med sin egen unike og fargerike stil til festlighetene.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter