«Super-comeback» for spansk næringsliv

Publisert

Dagens Næringsliv skriver om en imponderende økonomisk vekst i Spania som nå sakte men sikkert er på vei ut av den økonomiske krisen. Innkjøpssjefindeksene for industrien i eurosonen viser at Spania er helt på topp. I Spania er indeksen nå på 55,8, det best i EU og det høyeste nivået på 97 måneder.

 

Det er spesielt eksport sektoren i Spania som lenge har opplevd sterk vekst. Som en konsekvens av den økonomiske krisen, med påfølgende svakt nasjonal etterspørsel har mange spanske bedrifter økt foukset på å eksportere sine produkter og tjenester utenfor Spania. Dette har gitt resultater og eksportveksten i Spania er nå den største på 15 år.

 

 

Den spanske økonomien har lenge gått i kraftige kurver. Med sterk vekst etterfulgt av svært svake år med «krise» påfulgt av nye år med kraftig vekst.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter