Vil utvide krav om vaksine-sertifikat

Publisert

Man vil utvide dagens krav til vaksine sertifikat i Valencia regionen. Unntaket til kravet for barer og restauranter med kapasitet for under 50 personer oppheves. Krav om vaksine-bevis vil også bli innført for besøk på kino, treningssenter og felles-bassenger. Kravet innføres også for gjester på restaurantenes utendørs terrasser.

Det har en stund vært krav om slike sertifikater for de som skal på restaurant og bar i Valencia-regionen som inkluderer Alicante-provinsen. Kravet ble først innført for restauranter innendørs hvor kapasiteten var over 50 gjester.

Myndighetene i Valencia regionen har sett seg lei på smitte-situasjonen som i stor grad er gjort langt verre av smitte blant ikke-vaksinerte.

President for regionen, Ximo Puig, har oversent et forslag hvor man utvider myndighetenes mulighet til å kreve slike sertifikater. Det er nå opptil høyesterett å gi politiske myndigheter denne fullmakt.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter