7.3 C
Alicante
30.4 C
Málaga
15 C
Las Palmas de Gran Canaria

Valencia-regionen til fase 3 på mandag

Presidenten for Valencia-regionen har offisielt bedt regjeringen om å la hele regionen gå videre til Fase 3 fra og med mandag 15. juni. Helsedepartementet i Madrid må gi si endelige godkjenning før avgjørelsen er endelig.

Man bekrefter samtidig at man vil åpner for reiser mellom alle provinsene i regionen, Alicante, Valencia og Castellon.

Reiser til nabo-regionene Murcia og Balearene

Myndighetene for Valencia-regionen er i dialog med myndighetene i Murcia for å koordinere en snarlig åpning av trafikk også mellom de to regionene. Spesielt de som bor i Vega-Baja, inkludert Torrevieja, er i stor grad knyttet til Murcia regionen, gjennom handel og familie-forbindelser.

Man er også i samtaler med den politiske ledelsen for Balearene av samme årsak. Alicante og Valencia-regionen er nærmeste punktet på fastlandet for Balearene. Det er flere viktige ferje-forbindelser fra f.eks. Valencia og Denia til Mallorca og Ibiza. Ferjene har aldri stoppet opp men reiser har vært begrenset til transport av varer og de som reiser i jobb-sammenheng eller skal hjem. Balearene er allerede i Fase 3 og når Valencia-regionen går over til Fase 3 er det opptil de regionale myndighetene om de vil åpne opp for allmenn trafikk. Regjeringen ga regionene denne fullmakten kort tid tilbake.

Barene kan øke kapasiteten

De regionale myndighetene i Valencia vil også la barer og restauranter øke kapasiteten til 75% i det man går til fase 3.

[the_ad_group id="8585"]
[the_ad_group id="25373"]
[the_ad_group id="8584"]
[the_ad_group id="8584"]
[the_ad_group id="8584"]
[the_ad_group id="25369"]

Relaterte saker

- Advertisement -[the_ad_group id="8585"]