Tre personer brutalt drept i Madrid

Publisert

Tre personer ble onsdag 22. juni funnet drept på et advokatkontor i Madrid. De tre ble oppdaget av brannvesenet som hadde rykket ut til stedet. Det antas at gjerningsmennene etter drapene forsøkte å slette spor ved å sette fyr på kontorlokalene. Ofrene som alle var av utenlandsk opprinnelse skal ha blitt drept på svært brutalt vis og ble funnet med stygge slag- og kuttskader. To av de drepte jobbet ved kontoret som eies av en peruansk advokat.

Årsaken til de brutale drapene i Madrid er foreløpig ukjent. I følge avisen El Mundo skal det aktuelle advokatkontoret som ligger i distriktet Usera hovedsakelig ha jobbet med immigrasjon, oppholds- og arbeidstillatelser. Kilder til avisen opplyser imidlertid at eieren av kontoret tidligere har jobbet hos påtalemyndighetene i Peru og blant annet hatt flere narko- og kidnappingssaker.

 

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter