Tre av Norwegians fly får base i Alicante

Publisert

Tre av Norwegians fly vil stå i Alicante natten over. Med det vil selskapet operere direkteruter fra Alicante flyplass til Oslo, Trondheim, Bergen og København. Det er snakk om å også fly til Stavanger og Tromsø men denne beslutningen er ennå ikke tatt.

At flyene får base i Alicante er også viktig for flyplassen som får større inntekter knyttet til flyenes vedlikehold i tillegg til boarding etc. I tillegg vil flyenes besetning ha behov for overnatting.

I rekordåret 2019 ankom 1.360.000 passasjerer Alicante flyplass fra Norden. I katastrofe-året 2020 falt tallet til knappe 233.000 takket være pandemien. Nå i 2022 har man tatt imot 64.700 reisende i januar og februar, noe som er et ganske godt tall for lavseongen.

Fra før av har både Ryanair og Vueling baser på Alicante flyplass.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter