To søstre begår selvmord timer før de blir kastet ut av leiligheten

Publisert

Flere relaterte nyheter

To søstre på 64 og 54 år begikk selvmord tidlig mandag morgen i en leilighet i Barcelona, timer før de ble kastet ut av hjemmet sitt i Sant Andreu-området i den katalanske hovedstaden, ifølge politikilder.

Rettsvesenet ble tidlig mandag informert om hendelsen av Mossos, og Barcelonas 29. undersøkelsesdomstol har fjernet likene.

Eieren av eiendommen gikk til søksmål for manglende betaling i mai 2023, etter nesten to år der leietakerne skyldte 9000 euro. Kvinnene bodde i denne utleieleiligheten i Navas de Tolosa-gaten i den katalanske hovedstaden, og bare én av dem var registrert.

Som bekreftet av Høyesterett i Catalonia (TSJC), ble prosedyren behandlet “in absentia” ettersom ingen dukket opp i saken, og fullbyrdelsen av dommen ble diktert i januar, og datoen for lanseringen ble satt til denne mandagen.

Som rapportert av El País og bekreftet av denne avisen, hadde de to søstrene fått ordren planlagt til mandag 1. juli kl. 11.00.

I dette tilfellet var det ingen sårbarhetsrapport på grunn av umuligheten av å utføre den av de tilsvarende tjenestene i byrådet, ettersom de prøvde å kontakte ofrene flere ganger uten å lykkes.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...