Tax-free-investor vil gjenåpne Rygge

Publisert

Jotunfjell som eide tax-free-butikken på Rygge vurderer å satse penger på en gjenåpning av flyplassen. Selskapet som står bak driften av en rekke tax-free-butikker i Norge og i utlandet skal være i samtaler med eierne av flyplassen og andre involverte aktører. Moss lufthavn Rygge stengte i november i fjor etter at Ryanair la ned virksomheten ved flyplassen. Nedleggelsen førte til at en rekke billigruter forsvant, blant annet flere direkteruter til Spania.

I et intervju med NRK tirsdag 28. mars bekrefter talsmann for Jotunfjell Partners, Geir Arne Drangeid, at selskapet er i samtaler med aktuelle aktører rundt flyplassen og er i forhandlinger med eierne. Selskapet eier Airport Retail Group som driver flere tax-free-butikker i Norge, blant annet på Oslo Lufthavn Gardermoen og er også representert i utlandet.

Fra før forsøker prosjektselskapet Rygge Airport og få til ny drift på Rygge. Dette selskapet har imidlertid slitt med å reise nok kapital, et problem Jotunfjell ikke har, skriver NRK.

Moss lufthavn Rygge stengte i november etter at Ryanair valgte å legge ned sin base ved flyplassen. Nedleggelsen førte til at en rekke billigruter forsvant, blant annet direkteruter til Alicante, Málaga og Mallorca i Spania.

Les også:

Rygge flyplass legges ned

Stanser billettsalget for Rygge

Spania-ruter i fare med ny flyavgift

Passasjernummer 2 millioner

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter