Tar ansvar for Madoff-skandalen

Publisert

Spanias største bank Santander, har besluttet å ta ansvar for pengene som forsvant i den såkalte Madoff-skandalen like før jul i fjor. Mange av storbankens privatkunder plasserte penger i Madoffondet på oppfordring fra bankens finansielle rådgivere. Disse vil nå få oppreisning i form av Santanderaksjer, gjennom en ny emisjon på 1.380 millioner euro.

Spanias største bank Santander, har besluttet å ta ansvar for pengene som forsvant i den såkalte Madoff-skandalen like før jul i fjor. Mange av storbankens privatkunder plasserte penger i Madoffondet på oppfordring fra bankens finansielle rådgivere. Disse vil nå få oppreisning i form av Santanderaksjer, gjennom en ny emisjon på 1.380 millioner euro. Ledelsen i Santander regner med at kompensasjonen vil koste banken rundt 500 millioner euro.   

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter