Syklist kjørt ned og drept

Publisert

En 32 år gammel mann fra Senija nord på Costa Blanca ble søndag 11. juni kjørt ned og drept av en bil ved Oliva. Føreren av bilen som var under ruspåvirkning skal ha stukket av fra åstedet. Han ble kort tid senere pågrepet av politiet. Ulykken skjedde på samme strekning der tre syklister ble drept av en promillekjører i mai i år. Som følge av de mange ulykkene har spanske trafikkmyndigheter trappet opp kontrollen langs veiene.

Fem syklister skal så langt i år ha omkommet i Valencia-regionen som følge av påkjørsel av bil. Spanske vegtrafikkmyndigheter, Dirección General de Tráfico (DGT), har som følge av ulykkene bestemt at det skal gjennomføres 130.000 flere promille- og ruskontroller i året. Spesielt lørdag og søndag morgen vil kontrollene trappes opp, tidspunktet da den største konsentrasjonen av syklister er ute på veiene.

Les også: Mer ruskontroll etter tragisk ulykke

 

 

 

 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter