Solgte nakenbilder av egne barn

Publisert

En 41 år gammel mor i Spania er arrestert for å ha tatt nakenbilder av sine tre døtre og solgt dem til pedofile menn via Internett. Barna skal være i alderen 15, 8 og 7 år. Saken ble kjent etter at eksmannen og eldste datter anmeldte moren til politiet. En kusine på 8 år skal også ha blitt tvunget til å posere foran kameraet. Barna skal ha blitt lurt til å tro at bildene var til motebyråer. En 49 gammel mann er så langt arrestert sammen med moren, mistenkt for å ha kjøpt bilder.

Den 15 år gamle datteren og eksmannen som til slutt anmeldte moren skal ha oppsøkt en politistasjon i Sevilla med morens mobil og laptop med bilder av barna. Dette skal ha skjedd i september i år. Moren skal først ha lurt barna til å tro at de poserte for en portefølje til motebyråer og skal også ha filmet dem i undertøy. Da bildene ble solgt til pedofile menn via et sjekkested på Internett, skal hun ha begrunnet det med at familien trengte penger til mat og at det fantes menn som betalte for bildene. I følge datteren skal det hele ha pågått i fire år.

Moren skal også ha opptrådt voldelig overfor barne og slått dem hvis de ikke stilte opp til fotografering. Den eldste datteren ble i tillegg brukt som sendebud for å hente penger fra mennene som kjøpte materialet av moren. Ingen av kjøperne skal ha forgrepet seg på jenta, men hun skal ha fått flere tilbud om å yte seksuelle tjenester mot ekstra betaling. Penger skal også ha blitt overført direkte på morens konto. I enkelte tilfeller ble penger lagt ut på avtalte steder, betalinger som datteren senere ble sendt ut for å hente.

Moren risikerer nå en lengre fengselsstraff for å ha krenket mindreåriges rettigheter og for å ha drevet organisert salg av barnepornografi. Hun skal inntil videre være pålagt forbud mot å se barna, skriver avisen El Mundo.

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter