Skattefritak for Volvo Ocean Race

Publisert

PSOE rådgiver i Alicante, Lalo Diez, sier at den nasjonale regjeringen i Madrid har godkjent forslaget om å gi skattefordeler for Volvo Ocean Race.

PSOE rådgiver i Alicante, Lalo Diez, sier at den nasjonale regjeringen i Madrid har godkjent forslaget om å gi skattefordeler for Volvo Ocean Race. Diez sier at finansdepartementets vedtak er høyst nødvendig for å kunne gjennomføre prosjektet på grunn av manglende finansiering, og at midlene fra skattefritaket også kan brukes til å rehabilitere fasader og bygninger for å forbedre bildet av Alicante. PSOE rådgiveren understreker viktigheten av regjeringens avgjørelse og sier at ”hvis Volvo Ocean Race skulle vente på penger fra Camps, kunne folk i Alicante regne prosjektet som tapt”.

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...






Nyttig å vite:

Relevante nyheter